Meny

Frilansande filmare i juryn för The Brewhouse Award


Conny Fridh i juryn för The Brewhouse Award 2016

Conny Fridh är en driven filmfotograf som jobbar med både kommersiella uppdrag och dokumentärfilm. Vi är väldigt glada att presentera honom som medlem i juryn för The Brewhouse Award, Sveriges mest nyskapande idé- och innovationstävling för de kulturella och kreativa branscherna.

De senaste åren har Conny Fridh jobbat med ett par långfilmer knutna till kulturbranschen i Göteborg. Den mest uppmärksammade är dokumentären om Laleh, Jag är inte beredd att dö än. Vid sidan om detta gör han även musikvideos men även reklamfilmer där ofta artister tar stor plats. Både Sabina Ddumba och Eva Dahlgren hyllar i sina reklamfilmer musikens kraft till kommunikation. Han har även filmat Göteborgs officiella kortfilm med undertiteln Hållbar stad öppen för världen. Även om han är ny i staden har han definitivt lyckats jobba med spännande och utmanande projekt.

– Jag vill fortsätta vara nyfiken och ständigt utvecklas, förklarar Conny. Det som driver mig är friheten att utveckla mitt företag efter mina personliga behov, att vara sin egen chef helt enkelt.

Vilka är de viktigaste egenskaperna för en innovatör och entreprenör?

Citat Conny Fridh, The Brewhouse Award 2016

Varför engagerar du dig i The Brewhouse Award?
– Jag hoppas kunna bli överraskad av nytänkande idéer och vill tillföra en bred kompetens inom media i allmänhet.

Vilka är dina tips till någon som funderar på att tävla i The Brewhouse Award?
– Ta din tid och tänk igenom alla delar i ditt projekt innan du startar, var beredd att satsa en stor del av din tid och hårt arbete för att lyckas och gör drömmen till verklighet 😉

Läs mer om tävlingen och de andra jurymedlemmarna i The Brewhouse Award på brewhouse.se, tävlingen öppnar den 1 september.

Webbyrå mkmedia
Till toppen