Meny

Formfredag


Inom vårt treåriga EU projekt, Creative Growth and Cultural Divercity, fokuserar vi på sociala innovationer och socialt entreprenörskap och att skapa nya modeller, kommunikationskanaler och arbetssätt för att stimulera större mångfald till vår verksamhet.

I december genomfördes en första pilot i en ny process som vi kallar Formfredag där vi utgår från färg, form och design som inkluderande metod. Vi löser olika utmaningar med stöd av dessa tre element.

FormFredag arrangeras en gång i månaden för våra entreprenörer och deltagarna får även möjlighet att diskutera och få feedback på t ex en  logotyp, produkt, folder, skivomslag, ett företagsnamn eller något annat ur ett designperspektiv. Högt/lågt, stort/litet, fult/snyggt, rött/blått, digitalt/analogt och allt däremellan är välkommet.

Vi har bara ett krav, för att delta skall entreprenörerna ta med sig ett arbete eller en skiss, som alla kan titta på och diskutera kring tillsammans.

Jörgen Nordqvist ansvarar för utvecklingen av FormFredag och andra kreativa processer inom EU projektet.  Förutom att Jörgen arbetar på Brewhouse är han även Design Director i sitt egna bolag Kodex.

Webbyrå mkmedia
Till toppen