Meny

Företagarna på Brewhouse inkubator syns på många ställen!


Utan att framstå som skrytsamma så vill vi lägga fram lite fakta kring några av våra inkubatorföretagare igen. Vi på Brewhouse är ju trots allt stolta att se när våra vänner får gehör för sina idéer utanför huset också!

Utan att krångla till det alltför mycket börjar vi att nämna Rookielistan som får en artikel i Tidningen Centrum där Christoffer Lindgren berättar om standup-satsningen i Göteborg. Allt kretsar ju inte kring Glenn liksom.

Fyra av ”våra” företag är nominerade i tävlingen Småföretagarnas Favorit som avgörs på webben. Vi förutspår att Go:ScreenArtDelightNjuut och A&Extent kommer att locka många röster på grund av att de alla har bra affärsidéer och är dedikerade entreprenörer som agerar med hjärta och hjärna. Vad gäller Njuut så såg vi dessutom att tidskriften Journal Chocolat i sitt Facebookflöde tipsar om Andreas och Christoffers chokladabonnemang. Nu gäller det bara att fortsätta på den inslagna vägen!

anjaerika

Sen har vi Anjaerika. Hon har släppt en platta och haft premiär på sin föreställning Istället för Bahamas. Att läsa en artikel om denna musikaliska resa in i det mest drabbande är faktiskt härligt befriande, hoppas många läser och berörs. Och visst borde det vara naturligt för konsten att behandla ”jobbiga” upplevelser också, något denna inspirerande tjej verkligen inte ryggar för.

Mer info om våra intressanta inkubatorföretagare följer, det lovar vi.

Allt gott!

Webbyrå mkmedia
Till toppen