Meny

Empati som framgångsfaktor på Brewhouse Inkubator


Nina Aksell är en aussie som är utbildad på scenskola i London innan kärleken tog henne till Göteborg. Hon lär ut kreativitet som framgångsfaktor under parollen ”Empathy is the new black”.

Creative Juices på Brewhouse i Göteborg

På Brewhouse Inkubator utvecklar Nina sitt företag Creative Juices där hon som kreativ konsult säljer workshops och utvecklingspaket till företag och organisationer. Nina är väldigt inspirerande och har genom möten med andra kreatörer i Brewhouse verkligen tagit stora steg framåt i sitt företagande.

Vem skulle du uppmana att söka till Brewhouse Inkubator?

– Alla som på något sätt vill utveckla sitt kulturarbete i riktning mot ett hållbart företagande.

Vad skiljer Brewhouse från andra aktörer som du varit i kontakt med?

– Brewhouse har fokus på och förstår den kreativa processen samt utmaningarna som kulturarbetare har för att driva lönsamma verksamheter. Det är så otroligt skönt att Brewhouse förstår att det inte bara är viktig att fokusera på företagande utan lika viktigt att vi utvecklar vår kreativitet. Alla som jobbar på Brewhouse, om det är rådgivare, projektledare, marketing eller andra företagare inom inkubatorn, är så otroligt proffsiga och ’dedicated’ till att hjälpa oss!

Vad har tiden på Brewhouse gett dig?

– Jag har hamnat i ett fantastiskt nätverk av kreativa företagare och har tillgång till företagsrådgivning när jag behöver det. Det har gett mig struktur, fokus, ansvarsutkrävande och ett professionellt nätverk av människor som stödjer mig och min affärsidé. Jag har haft möjligt att testa mina tjänster inom en trygg miljö.

Hur har ditt entreprenörskap förändrats under din tid på Brewhouse?

– Mycket som jag bara förstått i teorin innan känns som det ’sitter i kroppen’ nu. Mitt nätverk har växt jättemycket och mina idéer har utvecklats till konkreta tjänster som jag nu börjar sälja.

Ja, hur ser utvecklingen ut framöver?

– Jag började på Brewhouse Inkubator i september med ett mål att utifrån min erfarenhet som teaterregissör och teaterpedagog utveckla tjänster som jag tror behövs inom näringslivet. Målet var att börja jobba som kreativ konsult inom verksamhetsutveckling. Mycket av mitt tid har gått till att researcha min marknad, att utveckla nya kurser och workshops. Jag har precis börjad sälja mina kurser och har haft otroligt positivt feedback och nu börjar uppdrag rulla in. Jätteroligt!

För mer info: www.ninaaksell.com

Vill du och din idé också utvecklas i ett sammanhang? Sök då till Brewhouse Inkubator

Webbyrå mkmedia
Till toppen