Meny

Därför ska just DU söka till Brewhouse Inkubator!


Kreatörer, konstnärer, musiker och artister sökes till Brewhouse Inkubator! Utveckla din idé i ett kreativt sammanhang – ansök senast den 9 december.

speed

Nu är det dags för kreatörer och konstnärer att söka till Brewhouse inkubatorverksamhet. Kanske har du inte startat din verksamhet än eller så har du kommit en bit på väg i ditt företagande. Till oss är du välkommen att söka om du är passionerad, modig, driven samt vill arbeta hållbart och långsiktigt.

Med den konstnärliga drivkraften i fokus jobbar vi aktivt med sälj, marknadsföring och lönsamhetsutveckling och paketerar ditt erbjudande för att nå nya marknader och kunder. Vi arbetar med workshopledare och affärsutvecklare som har spetskompetens inom den kulturella och kreativa sektorn.

Som entreprenör i inkubatorn erbjuds du att ta del av hela Brewhouse nätverk och vara en del av ett större sammanhang. Vi tror på samverkan och att vara öppen för att dela med sig av sina erfarenheter, att lyssna och inspireras av andra.

Sista ansökningsdag: 9 december
Intervjuer: 15-16 december
Start: 2 februari

Läs mer på brewhouse.se och sprid gärna informationen vidare i ditt nätverk. Välkommen att ansöka nu!

Så här säger en före detta inkubatordeltagare:

”Brewhouse har hjälpt mig att ta steg i rätt riktig till att föra samman min konst med business. På Brewhouse kunde jag komma in som den ”flummiga” konstnären och ändå bli tryggt bemött. Detta skapade en snabb tillit och deras engagemang motiverade och inspirerade till att hela tiden jobba på.” – Jelena Mitra, Mitra Hoop.

mitra hoop

Webbyrå mkmedia
Till toppen