Meny

Create Speed


Ta chansen – inkubatorn på Brewhouse kan få din idé att växa till ett livskraftigt företag!

Fram till den 12 juni har du som är precis nystartad eller går i tankarna att starta företag möjlighet att söka med din idé till förinkubatorprogrammet Create Speed inom inkubatorn Create Business på Brewhouse.

– Under 16 intensiva veckor på deltid, vrider och vänder vi på din affärsidé och din marknad med utgångspunkt i skapandet och konstnärligheten. Du behöver inte ha startat ditt företag ännu, det vi tittar på är din drivkraft att genomföra din idé, säger Marie Alsér, projektledare för Create Business.

Create Speed är det första steget i inkubatorn Create Business som stödjer företag inom kulturella och kreativa näringar* att bli långsiktiga och hållbara. Processen är dynamisk och består av workshops och konkreta övningar kopplade till lönsamhet, marknasföring, värderingar, kunder och sälj. Utöver detta får man personlig feedback och coachning både i grupp och individuellt.

– De viktigaste punkterna jag tar med mig efter att ha gått Create Speed är att jag kan presentera och sälja mitt företag bättre genom planerad marknadsföring, säger Elin Dahl som driver företaget Cotton Club by Elin Dahl.

Efter 16 veckor i Create Speed finns möjligheten att söka vidare till Create Focus och Create Flow som är steg två och tre i inkubatorn.

– Vårt mål är att alla ska nå exit med positivt resultat och att företagen klarar sig mer och mer på egen hand, därför erbjuder vi tre steg i inkubatorn som är anpassade till olika delar i företagsstarten, avslutar Marie Alsér.

*arkitektur/design/film/foto/konst/litteratur/scenkonst/mode/musik/måltid/media/spel/turism/upplevelsebaserat lärande/

Ansökningstid:

Create Speed – sista ansökningsdag 12 juni

Create Focus & Create Flow – året om

Mer info på www.brewhouse.se/inkubator

Kontakta Brewhouse på info@brewhouse.se eller 031-834100

Webbyrå mkmedia
Till toppen