Meny

Christer Sjögren och Lotta Engberg på Brewhouse i Göteborg


Just i detta nu på Brewhouse repar Christer Sjögren och Lotta Engberg för andra året i rad inför sin stora nordiska julturné som startar den 21 november. Vi på Brewhouse är väldigt glada att välkomna dem tillbaka och få ta del av deras energi.

Tillsammans med ett tajt band och körsångerskor har de i tre dagar finslipat låtarnas tempo och övergångarna mellan hitsen. Den rödmålade baren i arenan på Brewhouse späder dessutom på känslan av jul så här i början av november, vilket Christer och Lotta är snabba att uppskatta.

Under repet nöts klassiska jullåtar såväl som musikalfavoriter, och visst hördes refrängen till Fyra bugg och en Coca Cola ända ut i entrén när lunchgästerna passerade tidigare under dagen.

Vi önskar turnén lycka till och hoppas ses snart igen!

Så här står det på Christer Sjögrens hemsida om julturnén:

”På scenen står precis som i fjol två av landets absolut bästa och mest folkkära artister – Christer Sjögren och Lotta Engberg.

– Det ska bli fantastiskt kul att få träffa publiken och uppleva den intima julstämningen tillsammans igen, det är någonting alldeles speciellt, säger Christer Sjögren.

De klassiska jullåtarna kommer att få sällskap av musikalnummer, inspirerade av Irving Berlin och White Christmas. Med hjälp av en stor orkester, kör och en i sammanhanget unik scenografi bjuder Christer med ensemble i år på en helt ny typ av musikalisk julresa.

Totalt besöker Christer Sjögrens Julkonsert 20 svenska och 5 norska städer – från Luleå i norr till Malmö i söder.  Premiären sker den 21 november i Jönköping och resan avslutas den 22 december i Göteborg.”

Webbyrå mkmedia
Till toppen