Meny

Charlotte Odbjer ny verksamhetschef på Brewhouse


NY VERKSAMHETSCHEF

Den 3 maj tillträder Charlotte Odbjer som ny verksamhetschef på Brewhouse. Pia Areblad som är Brewhouse styrelseordförande säger att hon är glad över rekryteringen.

— Från styrelsens sida är vi jättenöjda med rekryteringen. Charlotte är en mycket erfaren ledare med stort nätverk. Hon kommer kunna driva verksamheten mot vårt nya fokus; att bli en excellent inkubator inom kreativa näringar med spets inom musik, scen och ny teknik.

Charlotte som tidigare har jobbat som VD på Adapt Event & Expo och som marknadschef på Göteborgs-Posten säger att hon ser fram emot att jobba i Brewhouse kreativa miljö.

— Det känns verkligen inspirerande och jag ser mycket fram emot att påbörja uppdraget och arbetet med att utveckla verksamheten tillsammans med de nya kollegorna, säger Charlotte Odbjer.

 

Länk Brewhouse Incubator

Brewhouse Inkubator erbjuder rådgivning och affärsutvecklingsstöd för entreprenörer, innovatörer och nystartade företag inom kreativa näringar. Med spets inom musik, scen och ny teknik får de som har en hållbar affärsidé stöd i att utveckla sitt företag.

Webbyrå mkmedia
Till toppen