Meny

Brewhouse och KB West bjuder på Håkan Hellström och Iron Maiden


Nu när affärsidétävlingen My Mission går in på upploppet – bidrag måste lämnas in senast söndag –  vill vi krydda anrättningen lite.

Utöver att alla inlämnade bidrag får skriftlig feedback från juryn och att vinnarna i de olika kategorierna vinner massvis av nyttiga vinster såsom webbhjälp, coachning och kontorsplats frågade vi våra vänner på arrangörsbolaget KB West om de ville engagera sig. Så här svarade de:

– KB West består av två personer och vi drivs hela tiden av att föra vår verksamhet framåt genom att hitta nya lösningar i vår yrkesvardag. Vi tycker att My Mission främjar kreativiteten för ny företagsamhet och finner detta därför inte bara roligt utan också viktigt!

Därför lottar vi ut två biljetter till Iron Maidens spelning på Malmö Stadion och Håkan Hellströms konsert på Sofiero Slott  i Helsingborg till två personer som lämnar in tävlingsbidrag till My Mission senast på lördag klockan 12.00.

För att vinna dessa eftertraktade konsertbiljetter behöver man alltså agera kvickt. Så vare sig du funderar på att få igång ett eget musikprojekt eller något annat inom kulturella eller kreativa näringar är det dags att slå till. Här anmäler du din idé.

Daniel Johansson på KB West får sammanfatta deras tankar om vad som är viktigaste egenskaperna hos en blivande entreprenör.

– Att vara orädd och inte backa för det till ytan komplicerade. Man må åka på nitar på vägen men ett innovativt tänk kring det man gör tror vi man vinner på i längden!

Webbyrå mkmedia
Till toppen