Meny

Brewhouse favoritpodd görs av tidigare inkubatordeltagare


BREWHOUSE INCUBATOR

Ni har väl inte misstat Ältpodden? Brewhouse nya favoritpodd görs av de tidigare inkubatordeltagarna Amanda Kallin ? och Tina Mannegren ? som också står bakom Personlig Outveckling – Intresseorganisation för ältandets bevarande.

Podden kan ses som en förlängning av Tina och Amandas bok ”Gå vidare är silver – Älta är guld” som i veckan kom ut med en ny upplaga.

Lyssnaren tas med på en fartfylld resa mellan stora existentiella frågor och vardagliga dilemman. Med självdistans, humor och genomgående värme vill Amanda och Tina inspirera alla som dragit nitlotten i perfektionslotteriet, till att hitta glädje och distans till det obekväma i livet.

Tina och Amanda bygger att eget universum där filosofiska reflektioner om ångest, självhat och privatekonomiska dilemman, blandas med tankar om de små vardagliga upptäckterna, som även de sätts in i sitt sammanhang och analyseras.

Inledande diskussion

Innehållet beskrivs bäst genom ett av avsnittens inledande diskussion:

TINA: Men hur mår du egentligen?

AMANDA: Det har varit en lite mörk vecka. Jag har vart så väldigt självmedveten på ett sånt där sätt som inte är konstruktivt.

TINA: Du menar att man tänker att man nästan snubblar på sina fötter för att man tycker att man går konstigt.

AMANDA: Ja, och att man är helt övertygad om att alla kommer att lämna mig.

TINA: Åh nej… men jag kommer inte att göra det, jag lovar.

AMANDA: Nä jag vet. Hur är det med dig?

TINA: Det är bra. Jag fick ju uppleva mitt starkaste vårtecken idag. Jag gick ut från mitt lägenhetshus och så när jag går till vagnen så kommer det ett sånt jättestarkt solljus i ansiktet och då känner jag hur det börjar killa i näsan för att det är så start ljus. Och sen lägger jag en sån riktig ”gubba-nys” så att det ekar mellan väggarna.

AMANDA: Det är som mitt vårskrik. Det ska ut bara.

 

Lyssna på Ältpodden där poddar finns:

Webbyrå mkmedia
Till toppen