Meny

The Brewhouse Award presenteras på NK i Göteborg


Den 1 september lanserade vi hela Sveriges idé- och innovationstävling The Brewhouse Award med buller och bång (tävla här). På ett dygn har det redan kommit in flera tävlingsbidrag och vi ser fram emot många fler under september månad.

TBA-nedrakning

Tillsammans med två av våra samarbetspartners bestämde vi att söka upp människor och prata om kreativitet, utveckling, hållbarhet och så klart informera om hur och när man kan tävla i The Brewhouse Award. Därför körde vi i morse in vår strajpade elbil, som BMW Bilia Group ställt upp med, genom dörrarna på Nordiska Kompaniet i centrala Göteborg.

Brewhouse med BMW at NK1

Där kommer vi att svara på frågor hela helgen. Brewhouse verksamhetschef och konstnärliga ledare Anna Svensdotter Dimle är imponerad av intresset för tävlingen så här långt.

– The Brewhouse Award vill synas, märkas och uppmärksammas runt om i landet där vår målgrupp finns. Att få gästspela i NK:s vackra entré under vår premiärhelg känns därför oerhört spännande. Dessutom gör vi det tillsammans med en ny stolt partner för i år – BMW. Det är som alltid kittlande nervöst att lansera tävlingen men redan 24 timmar efter lanseringen har vi fått in både konstnärliga och kreativa bidrag i alla tre kategorier – nu väntar ytterligare 672 tävlingstimmar och den 8 december ska vi fira dessa innovativa och nyskapande idéer som förändrar och utvecklar.

Försäljningschefen på BMW Bilia Group, Jonas Carlsson Dahlman, är också stolt och nöjd att visa på hur innovation kan leda utvecklingen.

– BMW i3 är full av innovationer och nytänk inom bilindustrin. Bland annat används bamburör från Bangladesh i inredningen, återvunna plastflaskor i klädseln och hela karossen är byggd av lättviktskarbonfiber. Dessutom drivs hela produktionskedjan av vindkraft. Detta är några spännande innovationer som gör bilen till flerfaldig vinnare av miljöpriset ”Green car of the year”. Av denna anledning är vi stolta partners till The Brewhouse Award – innovationstävlingen för framtiden.

Webbyrå mkmedia
Till toppen