Meny

Art director i juryn för The Brewhouse Award


Art director i juryn för The Brewhouse Award

Gunilla Persson har jobbat med reklam och marknadsföring i 25 år. Som du förstår är vi tacksamma att kunna stärka upp juryn för The Brewhouse Award med denna erfarenhet och expertis – välkommen Gunilla!

Reklam handlar om att kommunicera och det tillsammans med den kreativa sidan gör Gunillas jobb roligt och spännande. Hon får träffa mycket folk från olika branscher och lära sig mycket nytt hela tiden.
Gunilla Persson utbildade sig till grafisk formgivare och har bland annat jobbat på en stadsteater, ett läkemedelsföretag och i flygbranschen.

– Sedan startade jag eget för cirka 18 år sedan. Är just nu Art Director och delägare på Alias Design AB. Vi jobbar mest med business-to-business i så vitt skilda branscher som vindkraft, återvinningsmaskiner, läkemedel och verkstadsindustri. Vi gör bland annat trycksaker, logotyper och grafiska profiler, annonser, direktreklam, material till mässor och event, böcker och digital marknadsföring.

Art director i juryn för The Brewhouse Award

Varför engagerar du dig i The Brewhouse Award?
– Det ger en viss känsla att bygga upp ett företag från grunden och kunna försörja sig på det, det är något att vara stolt över. Även om det kan vara kämpigt ibland, speciellt i början. Jag ser tävlingen som en spännande, bubblande häxkittel av kreativitet som rör sig över många olika branscher. En plats för oväntade möten och en bra grogrund för nya projekt.

Varför är de kulturella och kreativa branscherna viktiga tycker du?
– Det är i kulturen allt börjar. Fantasin är allt! Ta filmer till exempel. Finns det en svävande skateboard där, så uppfinner någon snart en! Det är inte teknikerna som uppfinner telefonen som är framtiden, det är dom som använder den på ett smart sätt som är framtiden. Och vad fyller vi våra telefoner helst med? Film, musik, böcker, foto, mode… kultur.

Klicka vidare för att läsa mer om The Brewhouse Award, finalgalan hålls på Brewhouse i Göteborg den 8 december.

Här finns Alias Design.

Webbyrå mkmedia
Till toppen