Status0%

Tävlingsformulär Music Innovation

Music Innovation

Vi är ute efter låten som skall kröna Göteborgs 400-års firande! Music Innovation är kategorin där låtskrivare tävlar om det hedervärda uppdraget att skapa soundtracket för Göteborgs stora jubileum år 2021. Modernt eller klassiskt? Du bestämmer.

 

Läs noga igenom Villkoren längst ner i detta dokument, innan du tävlar och godkänn.

Observera att du måste klicka “Fortsätt” på varje besvarad fråga för att nästa svarsruta ska öppna sig .

Vid funderingar kring tävlingen, frågorna eller vid eventuella tekniska utmaningar, vänligen kontakta tba@brewhouse.se så svarar vi så snabbt vi kan.

Lycka till!		
			
1. Kategori (välj ett alternativ)

FORTSÄTT


		 			


		 			


		 			
4. Gatuadress
Max tecken: 200 (200 kvar)
FORTSÄTT


		 			
5. Postnummer
Max tecken: 10 (10 kvar)
FORTSÄTT


		 			
6. Ort
Max tecken: 50 (50 kvar)
FORTSÄTT


		 			
7. Mobilnummer
Max tecken: 20 (20 kvar)
FORTSÄTT


		 			


		 			
9. Ålder
Max tecken: 10 (10 kvar)
FORTSÄTT


		 			
10. Sysselsättning
Max tecken: 600 (600 kvar)
FORTSÄTT


		 			


		 			


		
			


		 			


		 			


		
			
16. Antal män
Antal män Varav män med utländsk härkomst FORTSÄTT


		
			
17. Antal kvinnor
Antal kvinnor Varav kvinnor med utländsk härkomst FORTSÄTT


		
			
18. Antal annan
Antal annan Varav annan med utländsk härkomst FORTSÄTT


		
			
Villkor
  • Ja, jag godkänner villkoren nedan

GDPR

Då du skickar en ansökan till Brewhouse registreras dina personuppgifter och lagras i en databas.
Vi behöver ditt samtycke för att kunna administrera din ansökan. Genom att du samtycker till villkoren i denna text godkänner du att Brewhouse får samla in, behandla och använda dina personuppgifter under tävlingsperioden. Vi ber dig därför att du noggrant läser igenom denna text och klickar för samtycke om att du förstår och godkänner villkoren.

Vill du veta mer om din rätt enligt Dataskyddsförordningen (GDPR)?

Läs vidare på Datainspektionens hemsida

 

Tävlingsperiod och Juryarbete

– Juryarbete 13 november – 4 december

– Den 17 december presenteras årets finalister via pressmeddelande, hemsida samt sociala medier

– Den 17 december öppnar en publik omröstning där alla medborgare kan gå in och lyssna och rösta på sin favoritlåt bland finalisterna fram t o m den 12 januari på www.brewhouse.se

– Den 13 januari 2020 är finaldag på Brewhouse Arena då finalisterna presenterar sig för juryn som lyssnar på alla finalistbidrag och röstar. Folkets röst och juryns räknas samman.

– Den 31 januari 2020 är The Brewhouse Awards galaafton på Brewhouse Arena där vinnaren koras och olika specialpris utdelas.

– Inför den stora galafinalen den 31 januari 2020 offentliggörs de nominerade tävlingsbidragen. Detta görs genom pressmeddelande och information på brewhouse.se och sociala medier den 17 december. Därmed synliggörs även vem/vilka som står bakom de aktuella bidragen.

– Tävlingsdeltagare får lämna in valfritt antal tävlingsbidrag, men endast ett tävlingsbidrag per tävlingsformulär. Flera tävlingsdeltagare får lämna in bidrag tillsammans.

– Tävlingsbidragen hanteras under sekretess. Juryn och de som arbetar med hanteringen av tävlingsbidragen är bundna av sekretessavtal och har därmed tystnadsplikt.

– Alla tävlingsbidrag som lämnat in ett komplett ifyllt tävlingsformulär får återkoppling via mail.

– Ifyllt tävlingsformulär skall vara inlämnat senast klockan 23:59 den 31 oktober 2019.

– Juryns beslut kan ej överklagas

– Brewhouse tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, skadats, sänts fel eller blivit för sent inlämnade till Brewhouse. Brewhouse och dess webbleverantör tar inte heller ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera tävlingsbidrag eller slutresultatet av denna tävling.

 

Kriterier

Låten vi efterfrågar skall skapa en känsla av Göteborgs 400-årsjubileum, en låt som har en text och melodi med en skön känsla av Göteborg. I sin färdiga form skall bidraget vara en låt som vi alla ”vill sjunga och spela” under jubileumsåret. Låten kommer att användas i jubileets olika produktioner som ett soundtrack och skapa en ljudbild som vi kommer att minnas långt efter jubileumsåret.

– Låten skall innehålla vers och refräng med högt igenkänningsvärde.

– Bidraget skall levereras som mp3 (inte tyngre än 10mb).

– Alla tävlande kommer även att få besvara ett par frågor om vem hen är, hur hens tankar varit kring låten och skapandet samt ett foto. Detta kommer att publiceras i våra olika kommunikationskanaler om bidraget går vidare till final.

– För att tävla får låten inte vara utgiven eller finnas tillgänglig på YouTube, SoundCloud, Spotify eller liknande streamingtjänster.

 

Rättigheter

– Jubileumsorganisationen/Göteborg & Co skall ha fri användning av låten samt möjlighet att tolka och arrangera om bidraget vid behov.

– Jubileumsorganisationen/Göteborg & Co skall ha första utgivningsrätt från hen som skrivit låten.

– Jubileumsorganisationen/Göteborg & Co kommer att bekosta en inspelning av låten och kommer därmed att äga själva mastern.

– Upphovspersonen äger den bakomliggande upphovsrätten till låten och kommer därmed ha rätt att få ersättning vid offentliga framföranden och andra typer av framställningar via STIM och NCB.

– Äganderätten till mastern regleras mellan Jubileumsorganisationen/Göteborg & Co och producenten och äganderätten till artistens framförande regleras i ett avtal med denne.

 

Vinster

– Vinnaren erhåller ett vinstbelopp á 20 000 SEK som faktureras alternativt omräknas till lön.

– I priset ingår det att jubileumsorganisationen/Göteborg & Co bekostar en inspelning i en professionell studio av vinstbidraget. En för ändamålet lämplig första tolkning av låten.

– Vinnaren får även affärscoachning, en mentor, plats i någon av Brewhouse Incubators tillväxtprogram, kontorsplats i Brewhouse coworking-kontor under sex månader med mera.

– Det kommer även att utfalla specialpriser till bidrag som sticker ut och som vi vill ge en extra uppskattning. Det kan vara bidrag med humor, bidrag med en grym känsla eller bidrag där temat verkligen fångar stadens väder, våra människor eller något annat göteborgskt.

 

För frågor maila tba@brewhouse.se eller ring 031-834100.