Status0%

Ansökan Brewhouse Förinkubator

Brewhouse Inkubator erbjuder affärsutvecklingsstöd för entreprenörer, innovatörer och nystartade företag inom kreativa näringar.

Här ansöker du och ditt team tll Brewhouse Förinkubator med start 6 september. Under 12 veckor får du och ditt team hjälp med att skapa en hållbar affärsplan, testa affärsidén och identifiera målgruppens behov.

När ansökan är inskickad läser Brewhouse affärsrådgivare din ansökan och återkommer med besked under augusti. Vid frågor maila inkubator@brewhouse.se

Lycka Till!		 			


		 			


		 			


		 			


		
			
5. Vilket område inom kreativa och kulturella branscher tillhör din affärsidé?

FORTSÄTT


		
			


		
			


		
			


		
			


		
			
Villkor
  • Ja, jag godkänner villkoren nedan

När du ansöker till Brewhouse Förinkubator registreras de personuppgifter som du har lämnat i anmälan och lagras i en databas. Detta gör vi för att kunna bedöma din ansökan, samla statistik samt för att kunna kontakta dig.

Vi behöver ditt samtycke för att kunna administrera din ansökan. Genom att samtycka till villkoren i denna text godkänner du att Brewhouse får samla in, behandla och använda dina personuppgifter. Vi ber dig därför att noggrant läsa igenom denna text och klickar för samtycke om att du förstår och godkänner villkoren.

Läs mer om din rätt enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) här:

https://www.datainspektionen.se/lagar–regler/dataskyddsforordningen