Meny

109 skäl att gästa The Brewhouse Awards finalgala!


Inspireras av engagerande nytänk, överraskas i nya möten och njut av kulturmärkt underhållning. Vi bjuder in till en kväll där konstnärlighet och kreativitet står i fokus. Dessutom ska vi kora vinnarna i Sveriges mest nyskapande idé- och innovationstävling  The Brewhouse Award!

Vi bjuder in dig och en vän till finalgalan torsdagen den 3 december på Brewhouse i Göteborg. Kvällen inleds med popup-marknad där våra entreprenörer på Brewhouse Inkubator ger smakprov på sina tjänster och produkter och det bjuds på bubblig dryck och tilltugg. Sedan förflyttas festligheterna till Brewhouse Arena där vi får ta del av en sprakande show och prisutdelning i The Brewhouse Awards tre tävlingskategorier; ”Av och med unga”, ”Sociala innovationer och socialt entreprenörskap” samt ”Öppen ansökan – fritt skapande”. Dessutom kommer konstnären och jurymedlemmen Linda Vagnelind att måla ett unikt porträtt av Håkan Hellström live på scenen som vi auktionerar ut under kvällen. Intäkterna går oavkortat till Göteborgs Räddningsmissions arbete med flyktingbarn och familjer i väntan på asylbesked.

Ladda hem dina biljetter nu!
Det finns begränsat antal platser till finalgalan så det är viktigt att hämta ut dina fribiljetter i god tid, först till kvarn gäller. Hämta dina två fribiljetter genom att klicka här!
Ta sedan med dig dem som pdf i din smartphone eller som utskrift till galakvällen där streckkoden scannas vid entrén.

Hjärtligt välkommen!

Var: Brewhouse, Åvägen 24, 41251 Göteborg
När: Torsdagen den 3 december
Popup-marknad: 17:00
Förmingel & finalgala: 19:00
Eftermingel: 21:30
Klädsel: Festklädsel
Biljetter: ”Köp” fribiljetter online

Läs mer om The Brewhouse Award.

Webbyrå mkmedia
Till toppen