_M3A4473_web

Brewhouse Inkubator erbjuder affärsutvecklingsstöd för entreprenörer, innovatörer och nystartade företag inom kreativa näringar. Är du intresserad av att veta mer om Brewhouse Inkubator? Klicka på länken här nedan och fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

TILL INTRESSEANMÄLAN

Brewhouse Förinkubator


12 veckor av utveckling

Har du en nyskapande affärsidé inom kreativa näringar? Under 12 veckor får du och ditt team hjälp med att skapa en hållbar affärsplan, testa affärsidén och identifiera målgruppens behov. Vi ser till att ni fokuserar på att göra rätt saker vid rätt tidpunkt.

Erbjudande

• Individuell Affärscoachning
Hos oss får ni er egen affärscoach som tillsammans med er jobbar igenom alla processer och hjälper er att sätta en affärsplan.

• Nätverk
Att bygga nätverk och träffa rätt kontakter är en avgörande faktor för att vidareutveckla affärsidén. Vårt nätverk är ert nätverk.

• Ny kunskap
Ta till er ny kunskap genom föreläsningar, workshops och andra utbildningstillfällen som vidareutvecklar affärsidén.

• Teamutveckling
Att bygga ett starkt team är en avgörande framgångsfaktor för att lyckas förverkliga affärsidén. I Brewhouse Förinkubator hjälper vi er att skapa ett engagerat dreamteam.

• Coworking space
Ni får tillgång till Brewhouse Coworking space. Här träffar ni andra entreprenörer, får inspiration och hittar gemensamma kontaktytor där det uppstår nya idéer, lösningar och samarbeten för framtiden.

_M3A4926_web

Brewhouse Inkubator


Tid för utveckling

Antagning till Brewhouse Inkubator sker löpande. Kontakta oss på inkubator@brewhouse.se så berättar vi mer.

Har ni en nyskapande affärsidé inom musik, scen och ny teknik? Brewhouse Inkubator erbjuder affärsutvecklingsstöd för entreprenörer, innovatörer och nystartade bolag inom kreativa näringar.

Erbjudande

• Affärscoachning
Kontinuerlig affärsutveckling ger bolaget rätt förutsättningar för att lyckas. Hos oss får ni er egen affärscoach som tillsammans med er utvecklar bolaget. Vi kompletterar även med extern expertkompetens där ni behöver det.

• Möjlighet till finansiering
Finansiering är ofta en viktig framgångsfaktor för att nå tillväxt. Vi stöttar er i arbetet med att nå finansiering och hjälper er att bygga en struktur och göra affärsidén redo för investering. Genom Brewhouse har ni dessutom möjlighet att söka verifieringsmedel från Vinnova.

• Testarena
I Brewhouse Arena kan ni testa affärsidén på en publik – pitchträna, hitta er målgrupp och utvärdera om erbjudandet möter målgruppens behov.

• Nätverk av affärskontakter
Att bygga nätverk och träffa rätt kontakter är en avgörande faktor för att utveckla bolaget. Vårt nätverk är ert nätverk. Vi har nära samarbeten med andra inkubatorer samt partners från näringslivet.

• Teamutveckling
Att bygga ett starkt team är en avgörande framgångsfaktor för att lyckas. Vi stöttar er i arbetet med att attrahera kompetens och skapa ett engagerat dreamteam.

• Inspiration
Vi bjuder in ert team till inspirerande möten och föreläsningar som ger kunskap, energi och nya intryck.

• PR och Kommunikation
Att synas är viktigt för att nå ut till kunder och bygga varumärke. Vi stöttar er i arbetet med att bygga varumärke och nå ut till rätt målgrupp.

• Coworking space
Ni får tillgång till Brewhouse Coworking space. Här träffar ni andra entreprenörer, får inspiration och hittar gemensamma kontaktytor där det uppstår nya idéer, lösningar och samarbeten för framtiden.

_M3A4409_web

Nyheter & Press


Är du journalist, bloggare eller helt enkelt intresserad  av vad som händer i Brewhouse Inkubator?

Följ länken till vårt nyhetsrum och ta del av våra pressmeddelanden, nyheter och blogginlägg. Här kan du även hämta högupplösta bilder och logos.

TILL NYHETSRUM

_M3A4566_web

Nyhetsbrev


För att prenumerera på vårt nyhetsbrev, skriv in din e-postadress. Ett e-postmeddelande med en bekräftelse kommer att skickas till dig.

IMG_7178

Personal


 • Charlotte2

  Charlotte Odbjer

  Verksamhetschef
  charlotte(a)brewhouse.se
  070-730 21 25

 • Pia

  Pia Dybeck

  Projektledare & Affärscoach
  pia(a)brewhouse.se
  070-731 93 10

 • fredrik

  Fredrik Björhed

  Kommunikationsansvarig & Affärscoach
  fredrik(a)brewhouse.se
  073-744 25 88

 • Susann

  Susann Haglund

  Projektledare & Affärscoach
  susann(a)brewhouse.se
  070-080 07 67
  Sjukskriven

 • Elisabeth_Ankarcrona2 (1)

  Elisabeth Ankarcrona

  Affärscoach
  elisabeth(a)brewhouse.se
  0704-38 86 94

Kontakt


TELEFON: 031-83 41 00
E-POST: inkubator@brewhouse.se

Webbyrå mkmedia
Till toppen